Bilginin Adresi

4 Mayıs 2018 Cuma

FİLM ÖNERİLERİ#4

FİLM ÖNERİLERİ





ZİNDAN ADASI:Shutter Island 2009 yapımı Martin Scorsese filmi. Yazarı Dennis Lehane olan aynı isimli romandan sinemaya uyarlanmıştır.Film Leonardo DiCaprio nun başrolünde olduğu harika bir psikolojik filmdir.Tavsiyem  filmi spoiler almadan izleyin sonunda ne olacak çok şaşıracaksınız.








MEMENTO(AKIL DEFTERİ):Akıl Defteri, 2000 yılı Amerikan yapımı Christopher Nolan tarafından yazılıp yönetilen daha önce kardeşi Jonathan Nolan tarafından yazılmış kısa hikâye "Memento Mori"den uyarlama psikolojik gerilim filmidir.Filmi anlamak için dikkatle izlenmesi gerekiyir.








SESSİZ BİR YER (A QUEİT PLACE):Başrollerinde Emily Blunt ve John Krasinski nin oynadığı gerilim ve drama filmidir.John krasinski başrolüğün yaninda filmde yönetmenlikde yapmiştır.Film görme yetilerinin bulunmadığı ancak çok iyi derecede duyma yeteneğine sahip canavarlarla bir ailenin mücadelesini anlatıyor.Etkileyici sahneleri olan filmin özellikle son yarım saati çok nefes kesici.Filmin en iyi tarafı ise nerdeyse hiç diyalog olmamasına rağmen herşeyi çok iyi anlatiyor.









FURY:Fury, David Ayer tarafından yazılan ve yönetilen 2014 yapımı Amerikan savaş filmidir. Filmin başrollerini Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña ve Jon Bernthal paylaşmaktadır.Film 2. Dünya savaşı sırasında bir tank ve mürettebatının almanlarla mücadelesini anlatiyor.Filmin en beğenilen yönü ise savaş sahnelerinin gerçekçi olması.





İMİTATİON GAME (ENİGMA): Enigma, ABD yapımı uyarlama sinema filmi. Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Keira Knightley'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Morten Tyldum yapmaktadır. 2014 yapımı film Türkiye'de 20 Şubat 2015 tarihinde Enigma ismiyle vizyona girmiştir.Film 2.Dünya savaşında İngilizlerin almanların şifrelerini çözmeye çalışmasını anlatıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz icin tesekkurler :)