Bilginin Adresi

9 Mayıs 2018 Çarşamba

FİLM ÖNERİLERİ#5

FİLM ÖNERİLERİ#5

İŞARERLER:Yönetmenliğini M Night Symamalan ın yaptığı drama gerilim filmidir.Başrolünde Mel Gibson un oynadığı film mısır tarımı yapan bir aileyi anlatmaktadır .Aile bir gün uyandığında mısır tarlalarında garip şekilleri görürler ve macera başlar.











MAKİNİST:Makinist, 2004 İspanya yapımı filmdir.Senaryosunu Scott Kosar'ın yazdığı, yönetmenliğini Brad Anderson'un üstlendiği filmin başrol oyuncusu Christian Bale'dir.








DAĞ 2:Senaristliğini ve yönetmenliğini Alper Çağlar üstlenmiştir. Film aynı yönetmenin 2012 deki filmi DAĞ ın devamıdır.Film TSK ya bağlı bir özel kuvvet timinin bir Türk gazeteciyi kurtarmak için yaptığı  sınır ötesi operasyonu anlatıyor.








PANZEHİR:Senaristliğini ve yönetmenliğini Alper Çağlar üstlenmiştir.CÜNEYT ARKIN gibi usta oyuncuların yer aldığı film uzun yıllar mafyaya hizmet ettikten sonra bu mafyadan çıkmaya çalışan Kadirin hikayesinin anlatıyor.








LİMİTSİZ:Limitsiz, Neil Burger tarafından yönetilen, başrollerini Bradley Cooper,  Robert De Niro ve Abbie Cornish in paylaştığı 2011 yapımı filmdir. Film dağınık ve yıkık bir hayat yaşamakta olan bir adamın kullandığı zihin açıci hap sayesinde başarili bir hale gelmesini ve haptan kaynaklanan kötü durumlarla mücadele etmesini anlatıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz icin tesekkurler :)